(Artikelnr: HPC000PW0201)
De herofopspeen is zacht voor de tanden van uw baby en ontwikkeld om het risico van scheef groeiende tanden te verkleinen! Al onze producten zijn vrij van BPA en ftalaten. Traditionele fopspenen hebben een dikke vorm, die druk kunnen uitoefenen op het tandvlees en de tanden, waardoor de natuurlijke ontwikkeling wordt verstoord. Herofopspeen is anders!

De herofopspeen is ontwikkeld om het risico op slecht uitgelijnde tanden te verminderen en is extra zacht voor de tanden en het tandvlees van uw kind. Herofopspeen heeft een ultradunne tuit waarop patent is aangevraagd en de tuit is gemaakt van extra zachte siliconen.

De rand van de Herofopspeen is gemaakt van een exclusief zacht materiaal voor ultiem comfort en pasvorm.
De luchtopeningen zorgen voor maximale luchtstroom en houden de huid van uw baby droog, waardoor irritatie wordt voorkomen. Als een bonus, krijg je de schattige glimlach van je baby te zien! De rand kan zelfs als bijtring worden gebruikt.

Anatomisch correcte fopspeen voor de natuurlijke ontwikkeling van gehemelte, tandvlees en tanden.
Het symmetrische ontwerp van de fopspeen betekent dat deze altijd rechtop zit. Dit maakt het voor de baby gemakkelijker, omdat ze het nooit "op de verkeerde manier" in hun mond kunnen stoppen.

De handige hoes houdt de fopspeen schoon, perfect wanneer je de fopspeen in je zak of tas houdt. De deksel kan ook met water worden gevuld om de fopspeen in de magnetron te steriliseren.
Volg deze instructies om de fopspeen in de magnetron te steriliseren:
1) Vul de afdekking met koud water. Plaats het op een bord dat naar boven wijst, zodat het water niet opraakt.
2) Laat de magnetron gedurende 3 minuten op 750 watt aan.
3) Laat de fopspeen minstens 10 minuten afkoelen en verwijder eventueel resterend water.
Schakel de magnetron uit als al het water verdampt. Controleer voor gebruik de temperatuur van de fopspeen. Het gebruik van de verkeerde hoeveelheid water, een verkeerde wattage of een verkeerde timing kan de magnetron, de fopspeen of de hoes beschadigen en / of de fopspeen onvoldoende steriliseren.

De Herofopspeen is ook veilig voor gebruik in de vaatwasser en kan worden gesteriliseerd door te koken.
Het is makkelijk om de Herofopspeen schoon en hygiënisch te houden. Spoel vóór het eerste gebruik alle onderdelen af en steriliseer ze vervolgens gedurende 5 minuten in kokend water of met de bijgeleverde steriliserende hoes. Laat het afkoelen en knijp het vastzittende water uit de fopspeen. Reinig voor elk gebruik. Dit is om voor hygiëne te zorgen. Was alle onderdelen onmiddellijk na gebruik af in de vaatwasser of met een klein sopje en spoel ze daarna af met schoon water. Vaatwasmachinebestendig in het bovenste rek - let erop dat sommige voedingsmiddelen (zoals tomatensaus) componenten kunnen verkleuren.
Voor een goede reiniging en sterilisatie moeten alle onderdelen worden gedemonteerd. Was uw handen grondig en zorg ervoor dat ze schoon zijn voor contact met gesteriliseerde componenten. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen of antibacteriële reinigingsmiddelen op het product, omdat dit het product kan beschadigen. Voor hygiënische doeleinden raden we aan de fopspeen na 2 maanden te vervangen.

Materiaal: PP en siliconen. Vrij van BPA, BPS, BPF, DEHP en ftalaten.

| Meer