(Artikelnr: HSC140BE0102)
Nieuwe en verbeterde functies maken HeroSippy gebruiksvriendelijker voor uw kind. Het lekt niet en het is gemakkelijk vast te houden.

Zacht voor kleine mondjes, tanden en tandvlees. Zachte afneembare handgrepen maken de beker gemakkelijk vast te houden, perfect voor kleine handen. Dankzij de twee ergonomische greep vlakken is de fles gemakkelijk en comfortabel vast te houden, maar ook zonder de handgrepen.

Geen rommel, dankzij de druppelvrije klep. De deksel is zo gemaakt dat het makkelijker te openen is en te sluiten voor kleine handen. Het gaat allemaal om de details. De schattige voeten en staart zorgen ervoor dat HeroSippy extra stabiel staat. Dankzij de brede opening kun je de HeroSippy vullen met vloeistoffen zonder te morsen, en het schoonmaken gaat erg makkelijk.

HeroStorage kan eenvoudig op de bodem van de HeroSippy worden geschroefd, beide met of zonder handgrepen! Perfect om fruit of snacks mee te nemen tijdens uw dagje uit.
HeroSippy heeft afvoerleidingen waardoor er water in de vaatwasser kan weglopen. Dit zorgt ervoor dat je HeroSippy altijd schoon en fris is! Maak je eigen kleurencombinatie door delen van verschillend gekleurde HeroSippys te combineren. Je kunt onderdelen van HeroSippy, HeroBottle en HeroStorage combineren. Onze schattige kleine poolvosmascotte Felix is ​​op de zijkant van de fles gedrukt. Soms is dat alles wat nodig is om de dag van je baby zoveel beter te maken.


Materiaal: PP en siliconen. vrij van BPA, BPS, BPF, DEHP en ftalaten.
 

| Meer