(Artikelnr: HBT240TE0101)
Inbegrepen:
Spenenmaat, M
Voedingspotje t.w.v € 3,50

Herobility stelt een nieuwe standaard voor babyflessen in, waarbij gepatenteerde ontwikkelingen die gecombineerd met mooi , functioneel Zweeds ontwerp oplossingen bieden.

De traditionele anti lucht systemen zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde principe, ontwikkeld door Joseph W Less in 1946. Onze ontwikkelingen zijn  gebaseerd op een ventilatie gat dat vacuüm trekken voorkomt, een gelijkmatige stroom creëert en voorkomt dat de baby lucht binnen krijgt. Na 70 jaar is de volgende generatie spenen er, gepatenteerd en ontwikkeld door Herobility!

De ovale borstvormige speen past perfect bij de mond van uw baby, door een natuurlijke vormgeving en maakt de overgang tussen borstvoeding en flesvoeding makkelijker.
Het unieke gebogen ontwerp sluit de hoeken af van de mond van je baby en vermindert het risico op kwijlen en helpt te voorkomen dat er lucht in de mond van de baby komt.
Door de traditionele ventilatie geeft de melk een gelijkmatige stroom, en voorkomt dat uw kind overmatig lucht inslikt.
De Herospeen (M-formaat inbegrepen) is, om aan de drink behoeften van uw groeiende kind te kunnen bieden, zijn de spenen leverbaar in vier stromingsgrootten, S, M, L en XL.

De veel gebruikte manier om de babyvoeding te mengen is om de speen dubbel te vouwen of door het gat van de speen met een vinger af te dekken (waardoor bacteriën op de speen komen) en de fles te schudden. Het resulteert vaak in morsen, rommel en klontjes in de speen, wat kan leiden tot verstopping, en dat uw kind veel lucht binnen krijgt. Het unieke mix systeem van Herobility maakt het makkelijker te mengen door je babyfles in een shaker te transformeren. Met het mix systeem mix je de babyvoeding zonder te morsen en zonder klontjes. De mixer smart cover beschermt ook de speen als je de fles meeneemt in een tas.

Herobakjes maken het makkelijker om babyvoeding of eten op de dag te geven.
In de lekvrije bakjes kan je o.a. in doen, babyvoeding, borstvoeding, snacks, en nog veel meer. De bakjes zijn ook magnetron en vriezerbestendig. Elke bakje bevat 100 ml, of een groot gedeelte van de babyvoeding. De bakjes kan je bevestigen aan elkaar of aan de onderkant van een Herofles of Herodrinkbeker.
De fles heeft een extra brede opening. Dankzij de brede opening kunt u uw Herofles met babyvoeding en water zonder te morsen vullen en maakt het gemakkelijk om schoon te maken.
Dankzij de twee ergonomische grijpvlakken is de fles makkelijk en comfortabel om vast te houden, zowel voor grote als kleine handen.

Voeg samen, meng en match!
Maak je eigen kleurencombinatie door onderdelen van verschillende gekleurde Heroflessen te combineren. Je kunt onderdelen combineren van Herodrinkbeker, Herofles en Herobakje.

| Meer